• Home
  • /
  • mindenkilaci
  • /
  • „Nem volt semmim, még álmaim sem” – a lány, aki otthagyta a BBC-t és világgá ment

„Nem volt semmim, még álmaim sem” – a lány, aki otthagyta a BBC-t és világgá ment

„Ha tizenegy évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy egyedül fogok utazni a világ körül, és hogy bejárom a fél világot, őrültségeket csinálva – mint például bungiejumping Ausztráliában, cápákkal úszás a Bahamákon, tangózás Argentínában, sziklamászás Afrikában, a New York-i maraton lefutása –, valószínűleg csak legyintettem volna. Hiszen akkoriban még egészen más ember voltam. A depresszió szélén álltam, hiszen nem volt semmim, igazából még álmaim sem”

Megmondom őszintén, nem számítottam arra, hogy utazó életmódunk során, illetve annak köszönhetően ilyen sok érdekes és jófej embert fogok megismerni. Arra pedig végképp nem számítottam, hogy lesz köztük olyan is, aki épp a világ másik felén tekereg. De hála a technika csodájának, ma már ez is lehetséges.

Zsuzsival a Magyar Utazós Bloggerek Szövetsége nevű Facebookoldalon keresztül ismerkedtem meg. Amikor először leveleztünk én a furgonban ültem valahol Németországban, ő pedig Balin volt, azóta pedig már továbbutazott Vietnamba. Éppen úton van a világ körül.

Levélváltásaink során egyre többet tudtam meg róla, és nem kellett sok idő, hogy úgy érezzem, történetét mindenképp meg kell osztanom másokkal is.

Tehát ismerjétek meg Zsuzsit, a lányt, aki tíz évvel ezelőtt hagyta el Magyarországot, a BBC-nél karriert épített, aztán fogta magát és világgá ment.

A Zsuzsival készült teljes cikket a hvg.hu oldalán, ide kattintva olvashatjátok

(címlapkép: Female Yeti)